Legsegítőkészebb üzleti tanácsadó cég lettünk!

december 6.
Megosztás

A Wealth & Finance című, angliai kiadású nemzetközi gazdasági magazin minden évben megválasztja az pénzügyi és tanácsadó szektor kiválóságait: 2023-ban mi lettünk a legsegítőkészebb üzleti tanácsadó cég!

Legsegítőkészebb üzleti tanácsadó cég lettünk!

Az AI Global Media (Egyesült Királyság) által kiadott Wealth & Finance nemzetközi magazin célja, hogy a világ bármely táján élő alapkezelőknek, intézményi- és magánbefektetőknek eljuttassa a pénzügyi-iparág legfrissebb híreit: ez negyedévben 65 ezer, tehetős és rendkívül tehetős alapkezelőt, befektetőt, valamint tanácsadó-szakértőt jelent. Ezt a díjat második alkalommal ítélték oda, elismereve a tanácsadói szektorban, illetve ügyfelek számára nyújtott magas minőségű szolgáltatási színvonalat. Cégünk, a Morihana Kft. azzal érdemelte ki, hogy több tucat fát ültetett, pénzügyileg segítette az önkormányzatot a járvány idején, valamint segített ukrán civil szervezeten a háború sújtotta övezetben - mindezt rendszeres jótékonysági támogatásain felül. https://www.wealthandfinance-news.com/winners/morihana-kft/


Kapcsolódó hírek

május 11.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

 
március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.