Tudatos szokások vikingeknek

február 3.
Megosztás

Korábban készült egy pszichológia-jellegű magyar társasjáték, a kapcsolatépítés, kötetlen beszélgetések segítése és a nyelvtanulás támogatására. Az országos sikereket követően a feltalálók nemzetközi terjeszkedési lehetősé után néztek.

Tudatos szokások vikingeknek

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

Fordítás: Morihana oldotta meg a játék fordítását a földrajzi célterület több nyelvére, hogy ezzel is segítse az elérhetőséget.

Érdekérvényesítés: Morihana a kapcsolati tőkéje révén eljutott a célterület megfelelő vezetőihez, akik szívesen segítenek a népszerűsítésben és a terjesztésben.

Eredmények

A játék további négy nyelven érhető el a célterületen. A rajongói csoportokhoz nyújtott segítség révén több ország tud bekapcsolódni egy következő nemzetközi játéknapba. Helyi együttműködéseink révén az ügyfél további belföldi partnert is talált.


Kapcsolódó esettanulmányok

november 7.

Karrierváltást segítő rendszermodell készítése

Egy nemzetközi Hackathon során jelezte egy észt oktatási intézmény, hogy olyan szoftverre, amely segíti a leendő hallgatóit, hogy a karrierváltásukhoz megfelelő kurzusokat tudják kiválasztani.

 
szeptember 16.

Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár jelen volt több magyarországi banknál, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására jogszabály-megfelelőségi projektekben. Ehhez keresett partnert.