Rendszerátállási tanácsadás kkv szektorban

január 31.
Megosztás

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar vállalat elnyerte ugyan egy projekt vezetését logisztikai ügyfelénél, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására adatáttöltési és rendszerátállási területen. Ehhez keresett partnert.

Rendszerátállási tanácsadás kkv szektorban

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

adatáttöltés: Morihana készítette a módszertant, melynek mentén a régi rendszerekből az újonnan bevezetendőkbe töltötte az ügyfél mind a törzs-, mind a tranzakciós adatait.

átállás: Morihana dolgozta ki és hajtatta végre az átállási ütemtervet, melynek mentén az ügyfél több központi és vidéki telephelyét sikerült átállítani az új rendszerekre.

Eredmények

Ügyfelünk számára sikerült olyan terveket készíteni, illetve a próbák során olyan tanulási módot lehetőséget biztosítani, melynek révén képes lehet a további telephelyeinek az új ERP és tranzakciós rendszerekre való átállásra.


Kapcsolódó esettanulmányok

november 7.

Karrierváltást segítő rendszermodell készítése

Egy nemzetközi Hackathon során jelezte egy észt oktatási intézmény, hogy olyan szoftverre, amely segíti a leendő hallgatóit, hogy a karrierváltásukhoz megfelelő kurzusokat tudják kiválasztani.

 
szeptember 16.

Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár jelen volt több magyarországi banknál, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására jogszabály-megfelelőségi projektekben. Ehhez keresett partnert.