Gyári IT audit egy magyar középvállalatnál

január 15.
Megosztás

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár rendelkezett kapcsolatokkal egy hazai gyógyszergyárban, nem volt meg a szükséges szakértelme a megrendelőnél elvégzendő IT biztonsági ellenőrzéshez. Ehhez keresett partnert.

Gyári IT audit egy magyar középvállalatnál

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

Biztonsági szakértelem: Morihana végezte a felméréseket az ügyfél munkatársaival, melyek révén az ügyfél megrendelője pontosabb képet tudott kapni az IT-irányítási és biztonsági helyzetéről.

Eredmények

Az ügyfelünk megrendelőjének számító gyárban egy hónap alatt bejártuk a helyszínt, lefolytattunk tucatnyi interjút, megvizsgáltuk a a kritikus berendezéseket és dokumentációkat és összefoglaló jelentést készítettünk a kért területekre IT biztonsági szempontból. 


Kapcsolódó esettanulmányok

november 7.

Karrierváltást segítő rendszermodell készítése

Egy nemzetközi Hackathon során jelezte egy észt oktatási intézmény, hogy olyan szoftverre, amely segíti a leendő hallgatóit, hogy a karrierváltásukhoz megfelelő kurzusokat tudják kiválasztani.

 
február 3.

Tudatos szokások vikingeknek

Korábban készült egy pszichológia-jellegű magyar társasjáték, a kapcsolatépítés, kötetlen beszélgetések segítése és a nyelvtanulás támogatására. Az országos sikereket követően a feltalálók nemzetközi terjeszkedési lehetősé után néztek.