Gyári IT audit egy magyar középvállalatnál

január 15.
Megosztás

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár rendelkezett kapcsolatokkal egy hazai gyógyszergyárban, nem volt meg a szükséges szakértelme a megrendelőnél elvégzendő IT biztonsági ellenőrzéshez. Ehhez keresett partnert.

Gyári IT audit egy magyar középvállalatnál

Módszer

Az ügyfél kívánságának teljesítéséhez a következőket használtuk:

Biztonsági szakértelem: Morihana végezte a felméréseket az ügyfél munkatársaival, melyek révén az ügyfél megrendelője pontosabb képet tudott kapni az IT-irányítási és biztonsági helyzetéről.

Eredmények

Az ügyfelünk megrendelőjének számító gyárban egy hónap alatt bejártuk a helyszínt, lefolytattunk tucatnyi interjút, megvizsgáltuk a a kritikus berendezéseket és dokumentációkat és összefoglaló jelentést készítettünk a kért területekre IT biztonsági szempontból. 


Kapcsolódó esettanulmányok

szeptember 16.

Projektvezetési tanácsadás középvállalatnál

Egy informatikai tanácsadással foglalkozó magyar középvállalat bár jelen volt több magyarországi banknál, de nem rendelkezett megfelelő szakértelemmel vezetési és szakértői feladatok ellátására jogszabály-megfelelőségi projektekben. Ehhez keresett partnert.

 
február 3.

Tudatos szokások vikingeknek

Korábban készült egy pszichológia-jellegű magyar társasjáték, a kapcsolatépítés, kötetlen beszélgetések segítése és a nyelvtanulás támogatására. Az országos sikereket követően a feltalálók nemzetközi terjeszkedési lehetősé után néztek.