Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

november 22.
Megosztás

A 2021. évi intelligens vállalat verseny kisvállalati kategóriájában dobogósak lettünk!

Magyarország 3 legintelligensebb kisvállalata közé tartozunk

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Mensa Hungariqa Az év intelligens vállalata versenyt az intelligencia népszerűsítése és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése céljából. Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, de idén folytatódott, így alakulásunk óta az eddigi mindkét alkalommal részt vettünk benne. Idén a korábbi helyezésen javítva a kisvállalati kategóriában azaz legfeljebb 50 főt foglalkoztató cégek között országosan az első háromban zártuk a megmérettetést.


Kapcsolódó hírek

május 11.

Indulunk Az év intelligens vállalata 2021 versenyen

Második alkalommal indulunk a Mensa Hungariqa által megrendezett Az év intelligens vállalata versenyen! A verseny célja az intelligencia népszerűsítése, és az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása, népszerűsítése.

 
március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.