Szponzoráljuk a Dűlőre futunk 2023 versenyt

április 22.
Megosztás

Együttműködési megállapodást kötött a Mozgásban az Egészség Sportegyesület és a Morihana Kft.: a támogatásért az Egyesület kizárólagos megjelenést biztosított a Dűlőre futunk 2023 versenyen a tanácsadás területünkön belül.

Szponzoráljuk a Dűlőre futunk 2023 versenyt

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Mozgásban az Egészség Sportegyesület a Dűlőre futunk 2023 jótékonysági futóversenyt a Badacsony körül, hogy a befolyó támogatások révén segítse a helyi sportélet fejlődését, valamint a kapcsolódó jószolgálati szervezetek működését. A tavalyihoz hasonlóan idán is támogattuk a versenyt, melyen sikeresen teljesítette a 12 km-es távot:

  • egyéni felnőttként 67 fő (-12 fő tavaly óta)
  • családi váltóban 6 csapat (+2 csapat tavaly óta)
  • valamint továbbá 12 csapat.

A többi vállalati, illetve magánszemély szponzortól érkezett támogatás összege kb. 750 ezer forint lett, melyet a szervezők a "szabadonbalaton beépítésmérés 2006-2023” a Balaton és térségének beépítettség változását vizsgáló kutatás számára ajánlottak föl. Ezúton is köszönjük Laposa Zsófia borásznak, főszervezőnek a lehetőséget! A rendezők üzenete itt érhető el: https://www.facebook.com/photo/?fbid=702471965009605&set=a.556789666244503


Kapcsolódó hírek

március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
június 16.

Nyitottság az üzleti életben

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.