Kiváló kisvállalat cím

január 26.
Megosztás

A COFACE Hungary cégminősítő tanúsítja, hogy megfelelünk az Excellent SME tanúsítvány feltételeinek, és eszerint a magyarországi tanácsadói szektor legmegbízhatóbb 10%-ába tartozunk.

Kiváló kisvállalat cím

Tanácsadó cégként fontos számunkra, hogy mit gondol rólunk a piac, és elsősorban azok, akikkel együtt dolgozunk. Ehhez igazodva már az első teljes üzleti évünktől kezdve kérünk, illetve kapunk cégminősítést a pénzügyi teljesítményünkre vonatkozóan. Idén év elején váltottunk partnerszervezetet, így a január 26-i minősítés már a Coface magyarországi leányvállalatától érkezett: eszerint a pénzügyi megbízhatóságunk 2023-ban és az elmúlt három év átlagában is meghaladja az iparági átlagot. Ezt tükrözi az Excellent SME (kiváló kisvállalat) cím.


Kapcsolódó hírek

március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
november 3.

Swisscham25 faültetés a Népligetben

Az idén 25 éves Swisscham Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara a születésnapja alkalmából 25 fát ültetett Népligetbe a Főkert szakmai segítségével és a tagvállalatok támogatásából. E közös ügyben egy fa erejéig mi is szerepet vállaltunk.