Kiváló kisvállalat cím

január 26.
Megosztás

A COFACE Hungary cégminősítő tanúsítja, hogy megfelelünk az Excellent SME tanúsítvány feltételeinek, és eszerint a magyarországi tanácsadói szektor legmegbízhatóbb 10%-ába tartozunk.

Kiváló kisvállalat cím

Tanácsadó cégként fontos számunkra, hogy mit gondol rólunk a piac, és elsősorban azok, akikkel együtt dolgozunk. Ehhez igazodva már az első teljes üzleti évünktől kezdve kérünk, illetve kapunk cégminősítést a pénzügyi teljesítményünkre vonatkozóan. Idén év elején váltottunk partnerszervezetet, így a január 26-i minősítés már a Coface magyarországi leányvállalatától érkezett: eszerint a pénzügyi megbízhatóságunk 2023-ban és az elmúlt három év átlagában is meghaladja az iparági átlagot. Ezt tükrözi az Excellent SME (kiváló kisvállalat) cím.


Kapcsolódó hírek

március 8.

Második éve a pénzügyileg legstabilabbak között

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Morihana Kft. is, mely második éve a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 
június 16.

Nyitottság az üzleti életben

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.